Hoe ga jij om met tegenslagen op je pad?
uwbedrijfbv
Lees hier de online versie  |  Afmelden
 
bril
Loopbaan-pad versperd: wat nu?

Je kent het allemaal wel: je had een route voor jezelf uitgestippeld en opeens blijkt de weg versperd te zijn. Je kunt niet meer verder. Wat nu? Er zijn verschillende opties.

Hoe je reageert op obstakels op je pad, kan veel zeggen over hoe je omgaat met tegenslagen in het leven. Want het kan heel wel zijn dat je levensweg anders loopt dan je voor jezelf had uitgestippeld.
Ik zie het bijvoorbeeld veel bij carrièreplanning, zo ook in mijn eigen loopbaan…

In deze nieuwsbrief verder aandacht voor een aantal geplande of te plannen workshops. Voor vragen of een traject op maat kun je me mailen op mail@maykesmit.nl of bellen: 06-53208769.

Ik wens je een goede afsluiting van het jaar!

Hartelijke groet, Mayke Smit

  Lees meer  
Workshop 'Onderzoek naar je ideale baan' in company

Heb je in je organisatie een groep mensen die op zoek willen of moeten naar een andere weg in hun loopbaan? Dan kan de workshop ‘Onderzoek naar je ideale baan’ een goede start zijn voor hen om nieuw perspectief te krijgen. Voor meer informatie, mail me op mail@maykesmit.nl of

  Bel 06-53208769
 
 
Opstellingenmiddagen op 26 januari en 23 maart 2018
Loop jij tegen een dichte deur aan? Kom je vaker in verschillende situaties soortgelijke dilemma’s tegen? Als je wilt onderzoeken hoe dat zit en hoe je daarin ook verandering kunt brengen, leent een opstelling over je familie, je relatie of je werk zich bij uitstek om inzicht te krijgen en een stap te zetten. Wees welkom! Meld je aan via mail@maykesmit.nl 
  Meer informatie  
Delen:  
Systemisch werken voor echtscheidingsprofessionals
Op 29 januari 2018 geef ik in Den Haag (6 PE punten MFN) de workshop Systemisch werken voor mediators/echtscheidingsprofessionals. Met een systemische bril ga je naar vraagstukken kijken waarmee je te maken krijgt in je praktijk als mediator. Je krijgt zo inzicht in de rol van (familie)dynamiek en emoties bij je cliënten en leert werken met tafelopstellingen. Dit geeft je als begeleider bij het scheidingsproces handvatten om het proces effectiever te laten verlopen.
  Info en inschrijven  
Delen:  
 
Mayke Smit, Training, coaching & advies
T: 06-53208769
E: mail@maykesmit.nl
I: www.maykesmit.nl
E-mail opties
Afmelden
Uw profiel wijzigen

Volg ons
Facebook Twitter Linkedin
Copyright © 2004-2017 Uw bedrijfsnaam
 
Disclaimer  |  Privacy