Ruzie-goed-maken
uwbedrijfbv
Lees hier de online versie  |  Afmelden
 
bril
Kun jij goed ruzie maken?

Mooie vraag. Want wat is goed ruzie maken? Als mens en dus als groepsdier zijn we geneigd te houden van harmonie. Dat wat die harmonie kan verstoren, gaan we het liefst uit de weg. We willen elkaar geen pijn doen en willen zelf liever ook geen pijn voelen. Toch kan al te harmonieus gedrag makkelijk leiden tot een ruzie.

Wil je begeleiding in het goed (ruzie) maken? Voor individuele coachvragen of een traject op maat voor je team, kun je me mailen op mail@maykesmit.nl of bellen: 06-53208769.

Heb een stralende dag!

Hartelijke groet, Mayke Smit

  Lees meer  
Weekend Los in Balans 19-21 mei 2017

Genietweekend vol aandacht voor jezelf. Familieopstellingen en paardencoaching. Natuur en rust. Met nieuwe perspectieven en rijke ervaringen ga je na afloop naar huis.

Wil jij dat ook? Geef je op via mail@maykesmit.nl of bel: 06-53208769

  Meer informatie  
Delen:  
Opstellingenmiddagen op 2 juni en 7 juli
Wil je inzicht in hoe jij contact maakt en wat je instinctieve beweging is? Kom dan eens meedoen met een opstellingenmiddag. Breng zelf een vraag in over je werk of privéleven of doe mee als representant in de vraag van een ander. Meld je aan via mail@maykesmit.nl 
  Meer informatie  
Delen:  
Inzicht in beleving voor echtscheidingsprofessionals
De workshop Inzicht in beleving van scheiding voor mediators/echtscheidings-professionals op vrijdag 16 juni 2017 in Den Haag (6 PE punten MFN).
Inzicht in de rol van familiedynamiek en emoties bij de cliënten en wat die met jou doen, geeft je als begeleider bij het scheidingsproces handvatten om het proces effectiever te laten verlopen.
  Info en inschrijven  
Delen:  
Tip: Mag ik je wat vragen?

Begin een overleg of teamsessie eens met een van de fraai vormgegeven kaarten uit deze set met prikkelende citaten en vragen. Gegarandeerd een frisse start!

Lees meer le
 
Mayke Smit, Training, coaching & advies
T: 06-53208769
E: mail@maykesmit.nl
I: www.maykesmit.nl
E-mail opties
Afmelden
Uw profiel wijzigen

Volg ons
Facebook Twitter Linkedin
Copyright © 2004-2017 Uw bedrijfsnaam
 
Disclaimer  |  Privacy